Wspólne spotkania mają wyjątkowe znaczenie, dlatego warto je celebrować. Przyjmując gości w zaciszu własnego domu chcemy zrobić to jak najlepiej. Dzięki współpracy marki Wyborowa od Mistrza z najlepszymi artystami sztuki kulinarnej będziemy do tego świetnie przygotowani! Każde spotkanie można zamienić w chwilę wartą zapamiętania. Najnowsza książka „Mistrzowskie Spotkania Przy Stole” to prawdziwy hołd złożony celebracji wspólnych momentów. A nigdzie tak dobrze się tego nie robi, jak przy wspólnym stole.
O nieocenionej roli wspólnego spędzania czasu mówi w kampanii „Stół społecznościowy” marka Wyborowa od Mistrza. Wraz z ambasadorem Maciejem Zakościelnym, marka zwraca uwagę na dosłowne i metaforyczne podobieństwo stołu do platformy społecznościowej. Przy stole gromadzimy się z bliskimi, rozmawiamy w trybie rzeczywistym, dzielimy materiałami. Książka „Mistrzowskie Spotkania Przy Stole” jest naturalnym rozwinięciem idei powrotu do świata analogowego. Stanowi ona praktyczny przewodnik po świecie spotkań, który pozwoli nam ugościć bliskich w sposób wyjątkowy i niezapomniany. Podobnie jak trunek Wyborowa od Mistrza, wyjątkowa publikacja powstała dzięki pasji, zaangażowaniu i wiedzy płynącej z wieloletnich doświadczeń mistrzów w swoim fachu.
„Mistrzowskie Spotkania Przy Stole” to prawdziwy ukłon w stronę analogowych wartości. Inspiracją do jej powstawia jest naturalny kontekst spotkań przy stole, jakimi są wspólne posiłki. Dzięki książce poznamy historię i proces powstawania trunku Wyborowa od Mistrza. Dowiemy się kim jest twórca serca Wódki Wyborowa od Mistrza a także skąd pochodzą najwyższej jakości składniki. Zgłębimy tajniki serwowania trunku i dopasowania go do oryginalnych dań, które z łatwością odtworzymy we własnych domach. Jedną z autorek przepisów jest Adriana Marczewska – uczestniczka 4 edycji Top Chef Polska, pasjonatka podróży kulinarnych, szefowa kuchni restauracji WuWu w Warszawie. Nad przepisami pracowali także Michał Gniłka – jeden z najlepszych kucharzy wegańskich w Polsce, Magdalena Łapanowska – ambasadorka ruchu Slow Food w Polsce, oraz Jakub Mikołajczak – kucharz i współwłaściciel pierwszej w Polsce agencji zajmującej się eventami o charakterze kulinarnym.
Książka będzie też doskonałym prezentem gwiazdkowym, nie tylko dla miłośników mocniejszych trunków, ale także dla amatorów gotowania, którzy są szefami w swojej własnej kuchni.